Stagiairs marketing/sales

STAGIAIRS MARKETING/SALES

Jewel Labs ontwikkelt gebruiksvriendelijke, web-based kaartverkoopsoftware voor culturele instellingen (Bioscopen, Theaters, Musea, Festivals, etc.). Het is onze missie om het verkopen van kaartjes voor onze klanten makkelijker, flexibeler en effectiever te maken. Kaartverkoop via verschillende websites, social media en fysieke verkooppunten sluiten daarom binnen onze applicatie ‘Z-Tickets’ naadloos op elkaar aan.
Jewel Labs is gevestigd in het inspirerende ‘Pand Noord’ in Amsterdam, waar veel bedrijven uit de entertainmentwereld gevestigd zijn, zoals Rick Engelkes Producties, A-Film, Sega en Geen Stijl.

Dit jaar hebben we een aantal stageplekken binnen marketing/sales beschikbaar.

Voorbeelden van mogelijke werkzaamheden tijdens de stage:
• Het in kaart brengen van de afzetmarkten van Jewel Labs (pre-sales).
• Het voorbereiden van marketing acties, bijvoorbeeld het ontwikkelen van mailings, Google-Adwords campagnes of campagnes via social media.
• Het helpen uitvoeren van sales campagnes, bijvoorbeeld door middel van het telefonisch benaderen van potentiële klanten.
• Het meten van de resultaten van verschillende marketing- en salesacties.
• Het begeleiden van nieuwe opdrachten.
Bij voorkeur zoeken we studenten die 4 tot 5 maanden stage lopen.

WE ZOEKEN:

PROFIEL

Je bent een communicatieve student (m/v) met een gezond stel hersens. Je denkt logisch na en bent een echte aanpakker. Je hebt commercieel talent, bij voorkeur heb je dit al ergens in de praktijk laten zien.

OPLEIDING

Derde- of vierdejaars HBO commerciële economie, marketing of gelijkwaardig.

SKILLS

Ervaring met Word en Excel.

WE BIEDEN

Naast een marktconforme stagevergoeding krijg je een goede begeleiding en werk je in een leuk team in een bruisend kantoorgebouw in Amsterdam.

CONTACT

Trekt bovenstaande stage je aan? Stuur dan een sollicitatie met motivatie en c.v. naar Joost van Vollenhoven via stages@jewellabs.net.

Jewel Labs B.V.
Meeuwenlaan 98-100
1021 JL Amsterdam
Telefoonnummer: 020-4161710
www.jewellabs.nl