Nieuwsarchief

Online Museumtickets
Jewel Labs is een partnership aangegaan met Quarto, marktleider op het gebied van museumkassa’s, waardoor musea de mogelijkheid krijgen volledig geïntegreerd online kaartjes te verkopen. Paleis Het Loo is het eerste museum dat van dit partnership profiteert.

Z-tickets verwelkomt Vis A Vis
Z-tickets verwelkomt Vis A Vis, theater in Almere, als nieuwe klant. Dit theater heeft 800 zitplaatsen.
Ook Vis A Vis zal gebruik maken van de online ticketing-software van Z-tickets voor de online kaartverkoop.

Filmhuis Alkmaar opent
Het Alkmaarse filmhuis Provadja is onlangs gestopt met haar activiteiten. Er wordt gewerkt aan een doorstart van het filmhuis, onder de naam Filmhuis Alkmaar.
Dit nieuwe filmhuis zal ook gebruik maken van de ticketing-software van Z-Tickets.

Interessant seminar voor musea
Op dinsdag 26 november organiseerde Quarto, in samenwerking met Jewel Labs het seminar ‘Alle ins- en outs van online kaartverkoop’ in Paleis Het Loo.

Het Scheepvaartmuseum
Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam heeft gekozen voor de online kaartverkoop van Jewel Labs in combinatie met de draadloze scanners van Quarto.

Wereldhavendagen Rotterdam
Een van de grootste festivals van Nederland, de Wereldhavendagen in Rotterdam, gaat zowel voor de online- als de kassaverkoop van tickets gebruik maken van Z-Tickets.

Nieuwe websites
Paleis Het Loo en Het Rembrandthuis hebben beide een nieuwe website, waarin de webshop van Z-Tickets mooi is in geïntegreerd.

Zomeravonden in de paleistuinen
Jewel Labs verzorgt de online kaartverkoop voor de Parade van de Zomerkoning, een serie woensdagavonden met een gevarieerd programma in de tuinen van Paleis Het Loo.

Recordopbrengst catering Alpe d’HuZes 2013
Jewel Labs heeft voor het derde opeenvolgende jaar de online kaartverkoop en scanning van de catering van Alpe d’HuZes uitgevoerd. Dit jaar was het aanbod sterk uitgebreid waardoor de opbrengst van de online verkoop bijna is verdubbeld ten opzichte van vorig jaar. Het online scannen op 2,5km hoogte blijft voor ons een hoogtepunt! Een (zeer) uitgebreide impressie van de hele operatie is hier te zien.

Twee nieuwe musea voor Z-TIckets
Het Drents Museum en het Louwman Museum hebben gekozen voor online kaartverkoop via Z-Tickets.

Schagen kiest voor Z-Tickets
Jewel Labs zal zowel de kassa- als de online kaartverkoop gaan verzorgen voor zowel Scagontheater als Filmtheater DeLuxe in Schagen.

Bijlmer Parktheater
Jewel Labs verwelkomt het Bijlmer Parktheater als nieuwe klant. Het Bijlmerpark theater is het tweede theater dat kiest voor de combinatie van Z-Tickets voor de ticketing en Yesplan voor de planning.

België
SVKM in Merksplas (B) heeft Z-Tickets gekozen voor de online verkoop van de jaarlijkse rommelmarkt. Een dubbel nieuwtje voor Jewel Labs: online verkoop van geplaceerde marktkramen én de eerste klant in België.

30 miljoen voor KWF!
Na het grote succes van 2011 breekt Alpe d’HuZes in 2012 alle records: een opbrengst van 30 miljoen euro wordt gerealiseerd. Jewel Labs is er trots op een stukje bij te hebben kunnen dragen: ook de online verkoop van maaltijden heeft een recordopbrengst gerealiseerd.

Crown Cinema Aalsmeer
Crown Cinema in Aalsmeer, gevestigd in het voormalige ShowBiz City, maakt sinds kort gebruik van Z-Tickets voor zowel de kassa als de online kaartverkoop.

Kunsthal Rotterdam
De online verkoop van de Kunsthal via Z-Tickets is gestart. Er kunnen zowel kaartjes voor het 20-jarig bestaan als voor de reguliere toegang worden gekocht.

Roestbak
Corrosia Theater de Roestbak in Almere Haven heeft voor Z-Tickets gekozen voor zowel de online als de kassaverkoop van kaartjes. Corrosia programmeert zowel film als theater en exposities.

Buddhist Film Festival Europe
Ook in 2012 maakt het Buddhist Film Festival Europe gebruik van Z-Tickets, dit jaar voor de online verkoop van Passe-Partouts.

Beemster 400 jaar
De Stichting tot Herdenking van de Droogmaking van de polder De Beemster gebruikt Z-Tickets voor de online kaartverkoop van alle activiteiten van het jubileum: Artiestengala, Dance Event en Agrarische Fair. De tickets worden per post thuisbezorgd.

Westergasfabriek
Ook in 2012 verzorgt Jewel Labs de online kaartverkoop van de zomerprogrammering van de Westergasfabriek, dit jaar met de voorstelling ‘Over Cirkels’ van Barbara Glastra van Loon.

Stock sale
Het Arnhemse modemerk Humanoid heeft Z-Tickets gekozen voor de online registratie van klanten van de jaarlijkse stock sale. Met de meest fashionable eTickets ooit!

Royal en H5
De bioscopen Royal (3 zalen, 1064 stoelen) en H5 (5 zalen, 748 stoelen) in Heerlen maken gebruik van Z-Tickets. De website wordt automatisch gevuld met informatie uit de kassa en aanvullend beeldmateriaal uit filmdepot.nl

Koninklijk tintje
In samenwerking met de kassaleverancier Quarto is de online kaartverkoop van Paleis het Loo gestart.

Provadja
Filmhuis en Podium Provadja in Alkmaar heeft gekozen voor Z-Tickets voor de kassa- en online verkoop van kaartjes. De administratie van de vrienden van Provadja wordt vanuit de CRM module van Z-Tickets beheerd.

Crowdfunding met Z-Tickets
De Mars der Berschaving werd mede mogelijk gemaakt door de steun van velen. Jewel Labs verzorgde een ware ‘crowdfunding’ site.

20 miljoen voor KWF!
Alpe d’HuZes 2011 heeft een recordopbrengst van maar liefst 20 miljoen euro opgebracht. Voor Jewel Labs betekende Alpe d’HuZes ook een record: het scannen van maaltijdstickets via 3G op 2,5 km hoogte verliep als een zonnetje!

Online Museumtickets
Jewel Labs is een partnership aangegaan met Quarto, marktleider op het gebied van Museumkassa’s, waardoor Musea de mogelijkheid krijgen volledig geïntegreerd online kaartjes te verkopen.

Westergasfabriek
De online verkoop voor de prachtige openluchtvoorstelling van Theater Tol op het terrein van de Westergasfabriek werd verzorgd door Z-Tickets.

Herman van Veen
Jewel Labs zal de online kaartverkoop realiseen voor de voorstellingen ‘Une tendresse infinie’ van Herman van Veen en Edith Leerkes in het Espace Pierre Cardin in Parijs.

Cinema on Demand
Jewel Labs ondersteunt Amstelfilm met een unieke pilot van ‘Cinema on Demand’. Het publiek kan online kiezen welke films er worden vertoond, terwijl de prijzen van de kaartjes in kleine stapjes omhoog gaan wanneer het bekender wordt welke film gaat winnen. www.jukeboxnights.nl

Alpe d’HuZes kiest voor Z-Tickets
Jaarlijks vindt in juni het grootschalige evenement Alpe d’HuZes plaats. In 2010 heeft Alpe d’HuZes maar liefst € 12 miljoen voor KWF Kankerbestrijding verzameld. Voor de editie 2011 heeft de organisatie de Z-Ticketshop van Jewel Labs gekozen om de online voorverkoop van de 10.000 (!) maaltijden te verzorgen.

Nieuw kantoor geopend
Onder grote belangstelling heeft Ivo Niehe op 18 november 2010 het nieuwe kantoor van Jewel Labs geopend. Het kantoor bevindt zich in Pand Noord in Amsterdam, een creatieve hotspot waar onder andere Rick Engelkes Producties en A-Film gevestigd zijn.

BASTION kiest voor de Z-Ticketshop
Bastion Organisatie en Evenementen kiest voor de exclusieve bruidsbeurs ‘Trouwidee 2010′ voor de Z-Ticketshop voor de online voorverkoop.

MC Theater feestelijk geopend
Op 16 oktober 2010 is het gloednieuwe MC Theater op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam feestelijk geopend. De kaartverkoop van het theater wordt verzorgd door Z-Tickets.

Buddhist Film Festival Europe groot succes
Het vijfde Buddhist Film Festival Europe was een groot succes. Bijna 90% van de verkochte kaartjes was via Z-Tickets van Jewel Labs van te voren via internet verkocht.

BUT Film Festival kiest voor Z-Tickets
Het BUT Film Festival Breda, met vijftig B-, underground & trash films, heeft in 2010 zowel voor de internet- als kassaverkoop van kaartjes succesvol gebruik gemaakt van Z-Tickets.

Buddhist Film Festival
Van 8 tot 10 oktober 2010 vindt in het Tuschinski Theater het Buddhist Film Festival Europe plaats. Voor de ticketing wordt gebruikt gemaakt van Z-Tickets, zowel voor de online verkoop als de kassaverkoop.

Afrovibes
Het reizende Zuid-Afrikaanse kunstfestival Afrovibes heeft gebruik gemaakt van Z-Tickets voor de kaartverkoop van het festival in de Westergasfabriek in Amsterdam van 28 september tot 3 oktober 2010.

Europe Talks Tickets
Z-Tickets werd bij de lancering op de Europese ticketingbeurs Europe Talks Tickets van 10 tot 12 februari 2010 bijzonder positief ontvangen door de aanwezige ticketing professionals.

Hollandse Nieuwe
Het tweejaarlijkse theaterfestival Hollandse Nieuwe maakt gebruik van Z-Tickets voor zowel de online- als kassaverkoop van kaartjes. Daarnaast maakt het festival gebruik van de narrowcasting module van Z-Tickets, waarmee de laatste informatie over het programma op monitors vertoond wordt.